Olej z orzechów laskowych

Czas dostawy 2-3 dni
16.00

INCI : Corylus Avellana Seed Oil

Kraj pochodzenia: UE

Pojemność: 50 ml  w butelce z ciemnego szkła z pipetą

Zimnotłoczony, nierafinowany olej z orzechów laskowych. Bogaty w kwasy tłuszczowe, skwalen, witaminy A i E, fitosterole, wapno. Lekki, o delikatnym zapachu, łatwo wchłaniający się olej, który nie pozostawia tłustej warstwy. Wspomaga regenerację komórek, pobudza krążenie krwi i wzmacnia naczynia włosowate.

Olej z orzechów laskowych ma właściwości stabilizujące, ściągające i antybakteryjne, co czyni go sprzymierzeńcem skóry przetłuszczającej się, łojotokowej, z popękanymi naczynkami, trądzikowej. Nawilży i uelastyczni również skórę suchą i zmęczoną.

Jest dobrym filtrem UV. 

Do stosowania na twarz, włosy oraz do masażu całego ciała.

Przechowywać w miejscu suchym i chłodnym.

Poszczególne partie mogą różnić się nieznacznie konsystencją, kolorem lub zapachem.

Kosmetyki wytwarzane z naturalnych komponentów i aromatów kosmetycznych, mogą wywołać u osób uczulonych reakcję alergiczną.

Udostępnij

PODOBNE PRODUKTY

Brak produktów

Koszyk

Twój koszyk jest pusty.

Dokonaj swoich pierwszych zakupów